Ara

Yerli Malı Haftası ne zaman, neden kutlanır?

Yerli Malı Haftası ülkemizde üretilen, yetiştirilen ürün ve malların tüketimini arttırmak için her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanır. Yerli Malı Haftası boyunca tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve yerli malı kullanmanın önemi vurgulanır.

Yerli malı etkinliklerimizden kareler..

Ara

Okulumuz bugün yapılan geleneksel çocuk oyunları mendil kapmaca turnuvasını kazanarak yarı finale kalmıştır.Tebrik ederiz ,Teşekkür ederiz öğretmenim

Ara

İlçemizde düzenlenen mendil kapmaca yarışmasına 3.sınıflar olarak katıldık.Teşekkürler öğretmenim

Kas

3 Aralık; Birleşmiş Milletler'in 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilmiştir. 3 Aralık, o gün itibariyle tüm dünyada engelli insanların sorunlarına dikkat çekmek için belirlenmiş bir gündür. Dolayısıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlanacak veya bayram yapılacak bir gün değil, karşılaşılan sorunların gündeme getirileceği ve bunların çözümü için yapılabileceklerin ele alınacağı bir tarihtir.

Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır.

En büyük engel sevgisizliktir.

Unutmayın ki; Her sağlıklı insan yarının engelli adayıdır.

Hayatı paylaşmak için hiçbir engel yoktur!

Etkinliğiniz için teşekkür ederiz öğretmenim.

Ara

Çocuklarımızın iyi bir insan olma yolunda gecesini gündüzüne katan değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım. Her türlü fedakarlığı yapıp eğitimcilik aşkına sıkı sıkı sarılan öğretmenlerimiz sayesinde geleceğe umutla bakıyoruz. Öğretmenler gününüz kutlu olsun.

Kas

Okuma yazma amacı nedir?     İlkokuma yazma öğretimi, bireyin kendini gerçekleştirmesi, hayata hazırlanması, sosyal bir varlık olarak toplumla etkili iletişime geçebilmesi, var olan yazılı ve görsel materyalleri anlaması, kendini etkili bir şekilde yazılı ve sözlü olarak ifade edebilmesine imkan sağlayacak olan en temel ihtiyaçtır Okuma yazma etkinliği yapan öğretmenimize çok teşekkür ederiz

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü okulumuzda çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bu özel günde emeği geçen başta okul aile birliğimiz olmak üzere ,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür eder, Üsküp İlkokulu olarak vatana millete hayırlı, aydın nesiller yetiştirmeye kendini adamış tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

3-I SINIFI ÖĞRENCİLERİ DİLEKÇE YAZMAYI ÖĞRENDİLER.

OKULDA OLMASINI İSTEDİKLERİ ŞEYLERİ DİLEKÇE HALİNDE YAZARAK OKUL MÜDÜRÜMÜZ NİHAT MENGİ'YE ULAŞTIRDILAR.

ÖĞRETMENİMİZ RAHİME DAĞ VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

4-G SINIFI HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ NEDENİYLE SINIFLARINDA ETKİNLİK YAPTI.

OYA ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZE FARKINDALIK YARATTIKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.

3-I SINIFI SONBAHAR ETKİNLİĞİ YAPTI.

ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENİMİZ RAHİME DAĞ SONBAHARIN GELİŞİNİ YAPTIKLARI GÜZEL ETKİNLİKLE SERGİLEDİLER.