SİNEMAYA GİTTİK

Film İzlemenin Faydaları Nelerdir? Film izlemek basit ve oldukça eğlenceli bir hobidir. Tek başına yada ailemiz, arkadaşlarımızla yapabileceğimiz sosyal aktivitelerden birisidir. HD film izlemenin insanlara faydası olur mu ? Eminim bu soru daha önce hiç aklımıza gelmemiştir. Komedi, bilim-kurgu, aksiyon, dram gibi pek çok farklı kategori altında toplanabilen filmlerin aslında insanlara düşündüğümüzden çok daha fazla faydası vardır. Film görsel açıdan eşsiz bir haz yaşatır. İyi bir ekrandan izlenmiş full hd film büyük bir keyif verir. Hatta psikologlar bile bazı hastalarına film terapisi uygulamaktadır.

Öğrencilerimiz ile sinemaya gittik.EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE VE ORGANİZASYONU SAĞLAYAN İDARECİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Yayın: 11.03.2024 - Güncelleme: 11.03.2024 10:34 - Görüntülenme: 27